O nama

VINSKI KLUB  “boutique hrvatskih vina” osnovan je sa namjerom promicanja kulture vina, hrvatskih vinara i izvornih hrvatskih sorti. U sklopu “Vinskog Kluba” nalaze se vinoteka i kušaonica vina.

Želja nam je predstaviti sve hrvatske autohtone sorte sa dozvolom za promet koje svojom kakvoćom zadovoljavaju naše visoko postavljene standarde. Prezentirati vinare, čuvare tradicije i hrvatskog identiteta koji su spasili od zaborava veliki dio hrvatskih izvornih sorti zaslužnih za opstanak hrvatskog življa, poglavito u dalmatinskom kršu. 

Vinski Klub osim biranih naslova najuglednijih hrvatskih vinara nudi i vina manje vidljivih proizvođača kao i nekih potpuno novih na vinskom tržištu. Nudimo i pažljivo odabrana vina od manje istaknutih i vrlo rijetkih internacionalnih sorti. Važno je istaknuti da se sva vina izložena u vinoteci mogu kušati u ugodno uređenom prostoru Vinskog Kluba. U našoj ponudi nalaze se i domaći destilati kao i delikatesni proizvodi sa hrvatskih OPG-ova.

Pružamo priliku vinarima da se osobno predstave kroz vođene degustacije i moderirane prezentacije. Organiziramo vinske radionice kao i vinsku školu prilagođenu polaznicima zavisno od razine predznanja (osnovno, srednje, napredno).

Naš prostor je otvoren i za privatne proslave i organizirana druženja kao i za diskretne poslovne sastanke.

Nudimo mogućnost članstva u Vinskom Klubu a našim članovima brojne pogodnosti.